Kontakt

Fyll in skjemaet under så tar vi kontakt med deg.

Vigdis Rinden - Gruvenante

Vigdis Rinden er vår administrator og den kreative delen av administrasjonen. Hun passer på at alle har det bra, og er mer enn middels opptatt av gode opplevelser for våre gjester. Vigdis er også organisatoren vår, så om dere har noen tanker om å besøke oss, eller vurderer å gjennomføre ditt arrangement hos oss, så er Vigdis den du skal snakke med. 

Tlf: +47 95151040 I  Mail: post@romsasen.no

Bjørnar Karlsen - Gruveslusk

Bjørnar har gjennom en årrekke vært primus motor for Romsåsen Gruveopplevelser, og kjenner historien og området meget godt. Bjørnar ordner det meste, enten det er enkle spørsmål om kommende aktiviteter eller planlegging av større arrangement. 

Tlf: +47 917 41 963 I  Mail: post@romsasen.no

Unni Andresen - Gruvevertinde

Unni Andresen er vår  gruvevertinde og lokalhistoriker. Hun er den alle kan takke for at Romsåsen gruver ble åpnet for publikum sommeren 2000. Unni er hobbygeolog, og er ansvarlig for vår lokale samling av bergarter og mineraler. Hun har guidet tusenvis av besøkende, og har ønsket gjester velkommen hver sommer siden åpningen.  Unni er også ansvarlig for besøkende fra barnehager, skoler og andre grupper som ønsker en historisk vandring i Norges eneste åpne nikkelgruve. 

Lukk meny